Buitenstallen

De buitenstallen van Bedaf Stallenbouw  zijn er in talloze variaties. Van enkele paardenstal tot volledige pensionstal: het is allemaal mogelijk met onze constructie welke gebaseerd is op de mogelijkheid om er een stal/opslagruimte bij aan te bouwen of de paardenstal te demonteren bij bijvoorbeeld een verhuizing. De gebruikte materialen zijn een garantie voor een lange levensduur. Wij werken uitsluitend met paard veilige maar ook paard bestendige materialen!

Ook in de buitenstallen bestaat uiteraard de mogelijkheid om de tussenwanden uitschuifbaar te maken, welke het werk van bijvoorbeeld de pensionstalhouder aanzienlijk verminderd.

Materialen:

  • Massaranduba hardhout 28mm (  onderhoud: hout kan wat krimpen en uitzetten dit is een natuurlijk proces van hout)
  • Massieve kunststof planken 32 mm in diverse kleuren incl verstevigingsprofielen in de buitenwanden)  onderhoudsvrij
  • Massieve geoliede bamboeplanken 32 mm  (  onderhoud: jaarlijks behandelen met olie om te beschermen tegen invloeden van buitenaf)
  • Frames thermisch verzinkt.

Afwerking

De opbouw van de paardenstallen geschiedt volgens de standaard normen. Een stevige constructie is noodzakelijk, deze wordt verkregen door een sterk thermisch verzinkt frame welke opgevuld wordt door horizontaal geplaatste hardhout/kunststof of bamboeplanken. De deur is vervaardigd uit 2 delen, planken worden verticaal geplaatst, de deur heeft onder een 2- punts grendelslot en is 1,10 breed. De frames worden aan de vloer verankerd. 

Het dak draagt op de spanten waarop de balken liggen, het geheel wordt standaard bedekt met vezelcement golfplaten.  Geïsoleerde dakplaten of dakpanprofielplaten zijn uiteraard ook mogelijk.  U kunt kiezen uit een nokdak of een lessenaarsdak.

Voor de fundering dient u zelf te zorgen, wij adviseren een vlakke betonvloer. Gezien de frames op de vloer verankerd worden en Bedaf stallenbouw niet verantwoordelijk is voor de vloer kan het voorkomen dat er wat water van buitenaf onder de wanden/deuren door komt. Tevens wordt er gewerkt met een ijzeren constructie derhalve kunnen wij geen 100% waterdicht garantie geven.   

Ons montageteam zal graag de montage voor u verzorgen, er bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid dat u dit in eigen beheer doet. Een andere optie is dat wij samenwerken met de opbouw. 

U bent altijd van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom en uw plannen met ons door te nemen. Wij kunnen dan aansluitend een geheel vrijblijvende offerte op maat voor u maken.

Momenteel hebben wij een aanbieding in de buitenstallen! zie aanbiedingen!

Fotogalerij (Klik om te vergroten)

Downloads

Acrobat fileInformatie standaard buitenstal (178KB)
Acrobat fileTekening enkele buitenstal (186KB)
Acrobat fileTekening dubbele buitenstal (197KB)
Acrobat fileTekening 2 buitenstallen met opslagruimte (213KB)
Acrobat fileTekening buitenstal met voedergang aan de achterzijde (218KB)
Acrobat fileTekening buitenstal met voedergang in het midden (250KB)
Openingstijden : ma-vr : 8:00u - 12:30u en 13:00u - 17:00u
za : 8:00u - 12:00u
Zon- en feestdagen gesloten, andere tijden op afspraak
Uitzonderlijke sluitingen worden op de homepage aangegeven !
KvK Breda : 20125577
BTW nr : NL815852149 B01
Rabobank NL : 1605.81.370
IBAN : NL19RABO 0160581370
BIC : RABONL2U
Crelan België : BE37 8600 1093 6528
BIC : NICABEBB